UaEn
Читати
Показати на карті
У Києві є понад сотня готелів, а ще безліч хостелів найрізноманітніших концепцій, стилів та рівня сервісу та бюджету. Ми звикли, що зазвичай оцінку закладам розміщення дають гості міста, але стало цікаво, де люблять зупинятися самі кияни. Своїми фаворитами в царині гостинності та комфортного перебування поділилася Мая Степова — співвласниця ресторану сучасної київської кухні «ГЛЕК», учасниця соціальних проєктів на підтримку й розвиток сучасної української гастрономії, фермерських господарств та крафтових сімейних виробництв продуктів.

Sophia Hotel Kyiv

Розташований у самому центрі міста, у неймовірній атмосфері затишку та тисячолітньої історії, новенький Sophia Hotel Kyiv є одою українській гостинності, культурі та мистецтву. Цей унікальний проєкт — результат роботи кращих у своїх сферах українців. Над дизайном номерів працювали архітектори з Balbek Bureau. В оформленні інтер’єрів використали кераміку, створену майстрами Gunia Project, та живописні полотна, підібрані знавцями сучасного мистецтва з галереї The Naked Room. Разом із видавництвом IST publishing для кожного номеру сформували індивідуальну бібліотеку, а концептуаліст і парфумер Влад Зварич винайшов для Sophia Hotel Kyiv оригінальний аромат. Ідеологом проєкту є канадець українського походження Роман Татарський.

Готель розташовується в будівлі 1881 року, і це ще одна його крута фішка — захоплююча синергія історичного та сучасного в місті. Sophia Hotel Kyiv — це про затишок у кожному з 39 номерів, сміливі поєднання українських та європейських смаків у Cafe Marco (назване на честь прогресивної письменниці Марко Вовчок), свіжість зелені серед кам’яних стін міста у Walnut garden, практичність та естетику в кожній деталі.

«Люблю за сучасність у сервісі та дизайні… Шикарне розташування в історичному центрі Києва»

Sophia Hotel Kyiv

вул. Софіївська, 19

Поділитись
На карті
 

Intercontinental Hotel

«Класика готельного сервісу. Прекрасні Сніданки».

З цим точно не посперечаєшся. 5-зірковий готель однієї з найбільших світових мереж — InterContinental Hotels Group (IHG) — приймає гостей Києва з 2008 року. Місце для нього обрали топове. 5 хвилин — і ви вже на скляному мості, де зустрічають найзахопливіші київські світанки, або на тусовочно-вінтажному Андріївському, або на гамірному Хрещатику, або вивчаєте тисячолітні мозаїки Софійського собору — усе поряд. Звісно, всередині InterContinental теж вражає високоякісним поєднанням сервісу та елегантності. Готель має 272 номери категорій «Стандарт», «Suite», «Люкс» та шикарні Королівські та Президентські апартаменти. Обов’язковий must do для гостей InterContinental — релакс у розкішному спа-комплексі та вечірній коктейль у лаунж-зоні «b-hush» на даху з краєвидом на центр Києва.

InterContinental Kyiv

вул. Велика Житомирська, 2A

Поділитись
На карті
 

IQ Готель

«Сучасний готель неподалік від центру на Шулявці»

Історія IQ Готелю почалася у 2012 році, з маленького мініготелю на кілька десятків дизайнерських номерів. У 2019–2020 роках проєкт знатно прокачали, і тепер це стильний яскравий 3-зірковий готель на 174 номери, який обожнюють і мандрівники, і гості із сусідньої вулиці. Команда запевняє, що тепер в IQ можна провести «не лише зустріч у краватках, а і вечірку в кольорових сорочках». Для цього в готелі є простір-трансформер. Удень тут може бути чіл-зона або робочий простір із переговорними кімнатами й кава-брейками, а ввечері місце перетворюється на територію тотального лаунджу і фану. Розміщення пропонується у двомісних номерах категорій «Стандарт» або «Smart». Більша компанія чи родина може обрати просторий «Superior». Також у готелі є ресторан, бар, тренажерна зала, настільний футбол. А лише перейшовши дорогу, опиняєшся в епіцентрі розваг і шопінгу в торговельно-розважальному комплексі COSMO Multymall, що знаходиться на території колишнього заводу і є одним із перших і найбільших проєктів ревіталізації в Україні.

«Ідеальне співвідношення ціна-якість-розташування»

IQ Готель

вул. Вадима Гетьмана, 6

Поділитись
На карті
 

Готель «Флорида»

Сучасний бізнес-готель на 56 номерів розташований у спокійному районі біля метро «Нивки» в 5 хвилинах ходьби від міжнародного виставкового центру «КиївЕкспоПлаза».

«Флорида» в ТОПі Маї за те, що тут: «Неподалік метро. До центру 15 хвилин на таксі. Комфортні ліжка в номерах. Сніданок включений у вартість проживання».

Для розміщення гостей у готелі облаштовані одно- та двомісні номери «Стандарт», «Напівлюкс» та «Люкс». У ресторані на території готелю завжди можна замовити страви європейської та американської кухонь. Якщо потрібно провести бізнес захід, у «Флориді» для цього є конференц-зала на 40 осіб із можливістю організації кава-пауз.

Готель «Флорида»

вул. Данила Щербаківського, 52

Поділитись
На карті
 

Тож завдяки Маї ми вже знаємо, у яких готелях Києва точно класно жити, а куди піти й що робити, раніше розказали Юлія Ваганова та Вероніка Синиця.

Відгуки Відгуки про організатора 0

Залиште свій відгук
UaEn