UaEn
Читати
Показати на карті
Часто туристи та місцяни задаються питанням, а де в Києві весело та з користю провести вихідні. Тому ми зробили цю добірку цікавих місць для гарного відпочинку.

Гідропарк

Гідропарк – парк культури та відпочинку, що розташований на Венеціанському та Долобецькому островах між Дніпром та Русанівською протокою. Парк було створено на місці колишньої Передмостової слобідки, зруйнованої в 1943 р. під час окупації Києва. Серед доступних розваг велика кількість пляжів (включаючи дитячий пляж, пляж для інвалідів, нудистський пляж), прокат човнів, катамаранів, настільний та звичайний теніс, пейнтбол, футбол, волейбол, водні атракціони, ресторани, казино, дискотеки.

1

Гідропарк

Броварський пр-т

Поділитись
На карті

Парк «Совки»

За свідченнями істориків, колись Скарбовий ліс займав майже всю територію Святошино, а територія парку «Совки» – це невелика частина колишнього Скарбового лісу. Тут росте близько 168 тисяч дерев різних порід. Насадження парку переважно хвойні – 80 % займає сосна звичайна, решта – листяні. Тут є спортивний та 2 дитячі майданчики, футбольне поле, мотузковий парк «Мауглі».

Як дістатися: від станції метро «Святошино» на автобусі 461 до зупинки  «Вулиця академіка Кіпріанова» чи тролейбусом №41 до зупинки «Буддеталь».

2

Парк «Совки»

вул. Жмеринська, Київ

Поділитись
На карті

Парк «Муромець»

Колишній парк «Дружби народів» – справжній центральний парк України. Цей велетень у 219 га розташувався між двома спальними районами міста: Оболонню і Троєщиною.

Тут ви можете взяти на прокат байдарку, човен, вейкборд та сап, розважити себе кінною прогулянкою та просто подихати свіжістю вікових дерев. 

Як дістатися: від станції метро «Почайна» будь-яким транспортом, що їде за напрямком на Троєщину, зупинка «Парк «Дружби народів». 

3

Парк «Муромець»

проспект Степана Бандери

Поділитись
На карті

Екостежка в Голосіївському парку

Любите гуляти? Тоді вам на екостежку в Голосіївський парк. Інтерактивні  ви пройдетесь під кронами величезних дубів, дізнаєтеся про його найцікавіших жителів, розгадаєте загадки та завершите маршрут біля ставків. Протяжність маршруту складає 2,7 км. 

Як дістатися: від станції метро «Голосіївська» пішки. 

4

Голосіївський парк

вул. Генерала Родимцева

Поділитись
На карті

Велопрогулянка парком «Феофанія»

Веломаршрут, що простягається між парком та островом Муромець  чудово підходить для спільного відпочинку з друзями чи сім’єю.

Найкраще заїжджати в парк зі сторони Північного мосту або ж з південної частини Труханового острова.

Як дістатися: на власному транспорті чи від метро – станція метро «Дружби народів» –автобусом № 444.

5

Парк «Феофанія»

вул. Академіка Лєбєдєва, 37

Поділитись
На карті

«Центральний» пляж на Трухановому острові

Пограти у фрізбі, влаштувати пікнік біля води чи поплавати можна на «Центральному» пляжі. А ще подивитися захід сонця та поспостерігати за вечірнім подільським Києвом.

Як дістатися: найближче – станція метро «Майдан Незалежності», далі пішки через Пішохідний міст на Труханів острів. 

6

«Центральний» пляж

вул. Паркова, Труханів острів

Поділитись
На карті

Київський річковий вокзал

Помилуватися Києвом можна з середини Дніпра. На річковому вокзалі працює катер, що неспішно, понад хвилями пронесе вас вздовж набережної. А який красивий захід сонця з середини річки…

Як дістатися: від м. «Поштова площа».

7

Річковий вокзал

Поштова площа, 3

Поділитись
На карті

Відгуки Відгуки про організатора 0

Залиште свій відгук
UaEn