UaEn
Читати
Показати на карті
Українську столицю називають Меккою справжнього театрала, адже тут знаходиться не один десяток храмів Мельпомени. Кожен – зі своєю історією і репертуаром. Які ж театри Києва варті уваги?

Національний академічний театр опери та балету України ім. Т. Г. Шевченка

Театр не перебудовувався понад 100 років, тож кожен охочий може купити квиток на виставу «Лускунчик» у ложе, в якому дивилися постанови самі імператори та царі тих часів. Самобутні інтерпретації класичної музичної спадщини та сучасних творів, виняткової злагодженості оркестр і хор, талановиті солісти, яскраві й самобутні виконавські традиції дозволили театру досягти мистецьких вершин і посісти важливе місце в сьогоденній музичній культурі Європи.

Поділитись
На карті

Національний академічний театр російської драми ім. Лесі Українки

У самому центрі історичної частини Києва, за два кроки від Хрещатика, недалеко від Золотих воріт, на розі двох старовинних вулиць – Пушкінської та Богдана Хмельницького – стоїть будівля, добре відома киянам і гостям столиці України як Театр імені Лесі Українки (Російська драма).

Поділитись
На карті

Національний академічний драматичний театр ім. І. Франка

З'явився на місці засипаного ставка, що розташовувався в садибі київського професора Мерінга.

Якщо ви раптом зараз у центрі, знудились і думаєте над тим, аби вже їхати додому, зачекайте, забіжіть до театру ім. І. Франка та придбайте квиточок на візитну картку цього місця - п’єсу «Украдене щастя» патрона театру – Івана Франка.

Поділитись
На карті

Кінотеатр «Жовтень»

Любите авторське кіно? Тоді вам у культовий кінотеатр «Жовтень»! 

Тут є все для вибагливих кіноглядачів: сучасне українське кіно, артхаус, фестивальні стрічки та новинки європейської кіноіндустрії в оригінальному дубляжі. 

4

Кінотеатр Жовтень

вул. Костянтинівська, 26

Поділитись
На карті

Автомобільний кінотеатр «Кінодром»

Лише 3 слова, та вас огорне хвилею цілої гами почуттів: кіно просто неба. Для цього вам необхідно мати власне авто, приїхати на кінодром та налаштуватися на кіноперегляд. 

5

Автомобільний кінотеатр «Кінодром»

вул. Олександра Довженка, 4

Поділитись
На карті

Дикий театр

«Дикий театр» – один з найпопулярніших незалежних театрів в Україні. Він створює гостросоціальні вистави за п'єсами сучасних драматургів, а також різні незалежні театральні проєкти, мюзикли і под.
Вистави проводяться в зоопарку, нічних клубах, під землею та навіть у повітрі.

6

Дикий театр

вул. Васильківська, 1

Поділитись
На карті

Київський національний академічний «Молодий театр»

Перша трупа зібралася навколо відомого актора і режисера Леся Курбаса у далекому 1916 р. Як і сьогодні, це молоді та натхненні актори, які не боялись експериментувати та обмежуватись суспільно прийнятними нормами та постановками. 

Поділитись
На карті

Київський драматичний театр на Подолі

Театр на Подолі – приклад європейського театру, в якому мінімалізм поєднано з технологіями. Нова сцена відповідає найсучаснішим світовим вимогам. На сьогодні це перший і єдиний завершений проєкт модерного театру незалежної України. 

8

Київський драматичний театр на Подолі

Андріївський узвіз, 20 А,Б,0

Поділитись
На карті

Відгуки Відгуки про організатора 0

Залиште свій відгук
UaEn