UaEn
Читати
Показати на карті
Вирішили знайти нове розкішне місце для прогулянок? Усі наймальовничіші і облаштовані зелені зони Києва шукайте на Київ Цифровий.

Труханів острів у самому серці міста

Одна з найстаріших локацій і водночас улюблене місце відпочинку киян та гостей Києва. Острів розташований на Дніпрі з безкоштовним входом через пішохідний міст. Тут є велодоріжки, тенісні та волейбольні майданчики, каяки та човни напрокат. Шанувальники пляжного відпочинку можуть розміститися на самому пляжі або орендувати комфортні лежаки.
Як дістатися: пішки від ст. м. «Поштова площа», на машині в'їзд на острів неможливий.

1

Труханів острів

вул. Труханівська

Поділитись
На карті

Пуща-Водиця

Мабуть, це найчарівніший лісовий масив столиці з особливим шармом курортного містечка. Тут ви можете повністю сховатися від людських очей, обравши один з пішохідних та веломаршрутів вздовж озер. Та окреме задоволення – це маршрут трамваю 12 «Контрактова площа - Пуща-Водиця», що пролягає через густо-зелений тунель кохання серед лісу.

2

Пуща-Водиця

вул. Максименка, 19

Поділитись
На карті

Володимирська гірка 

Одним з найстаріших парків столиці є Володимирська гірка. Це мальовниче місце розташоване на чудових схилах річки Дніпро недалеко від Михайлівського монастиря. Чудові види та пейзажі, приємна атмосфера, архітектурні та історичні пам'ятники — все це робить відпочинок у парку незабутнім і пізнавальним. Крім того, тут можна покататися на фунікулері чи посидіти у вишуканій альтанці.

3

Парк «Володимирська гірка»

Володимирський узвіз, 1

Поділитись
На карті

Національний комплекс «Експоцентр України»

Чудовий приклад рекреаційної зони, яка невпинно розвивається.

Територія Національного комплексу «Експоцентр України» — це унікальне місто у місті зі своєю інфраструктурою та власним мікрокліматом. І якщо за радянських часів ВДНГ був у першу чергу виставковим та культурно-господарським центром, то тепер це — культурно-інноваційний центр.

Цей архітектурний шедевр радянського необароко став дуже важливим для сучасного суспільства. Він забезпечує містян тими формами відпочинку та культури дозвілля, які потребують психологічного відриву від міського оточення, надихають та допомагають відновитися.

4

ВДНГ

пр-т Академіка Глушкова, 1

Поділитись
На карті

Мистецький арсенал

Найбільший музейно-виставковий комплекс у Києві та Україні, відкритий у 2007 р.
Загальна площа Арсеналу – 60 тис. м², всього використовується від 12 000 до 24 000 м².
Будівля Арсеналу (1803 р.) – у минулому головний завод з виготовлення зброї у Києві та всій губернії.

Це масштабний музейно-культурний простір з великим запасом сучасних виставок, театральних проєктів, фестивалів, модних презентацій, арт-акцій – всього, на що здатна творча людська уява.

5

Мистецький Арсенал

вул. Лаврська, 10-12

Поділитись
На карті

Зелений театр

Культове місце столиці, побудоване на схилах Дніпра. Сьогодні тут проходять галасливі вечірки і концерти у форматі open-air.

6

Зелений театр

Паркова дорога, 2

Поділитись
На карті

Відгуки Відгуки про організатора 0

Залиште свій відгук
UaEn