UaEn
Головна Новини Мультфільм про українську культуру "Мавка. Лісова пісня"

Мультфільм про українську культуру "Мавка. Лісова пісня"

Безмежні українські ліси з давніх-давен приховують безліч таємниць і загадок. Тут, серед столітніх дерев, живуть незвичайні міфічні істоти, а серед них — Мавка, Душа і новообрана Берегиня Лісу. Її головне покликання — захищати Ліс та його головний скарб — Джерело життя —,від будь-яких зазіхань людей. Лукаш — звичайний сільський хлопець з рідкісним музикальним талантом, який він повністю вкладає у гру на сопілці. Лукаш мріє все своє життя присвятити музиці. Саме завдяки їй і відбувається неймовірне: Мавка і Лукаш зустрічаються і закохуються одне в одного. Та разом з тим Мавка опиняється перед складним вибором: кохання чи її обов’язок перед Лісом.

Флагманський проєкт студії Animagrad та FILM.UA Group. Візитівка, за якою їх упізнають в Україні та на міжнародних професійних майданчиках.

Мультфільм створено за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» та на образах зі слов’янських міфів і легенд. Проте, історія не є екранізацією твору Лесі Українки!

Права на показ фільму в інших країнах придбали низка компаній-дистриб’юторів. Мавку побачать в кінотеатрах по всьому світу — понад 70 країн і список постійно доповнюється новими територіями.

Відео – присвята незламним українцям

 

&t=2s 

Читати більше

Кабінет Михайла Грушевського

Зберігаємо культуру
26.01.2024
UaEn