- EN
Трендом гастрономічного життя столиці є зростання популярності смакових напоїв на основі фруктів, ягід та інших ароматичних рослин, якими багата українська земля. Сьогодні найбільш багатолюдними локаціями Хрещатику стали бари й кафе-бари — смачні місця, де подаються «маленькі радощі», які в розумних кількостях дарують гарний настрій. В асортименті закладів переважають традиційні для Києва наливки й настоянки, модний нині «яблучний квас» — натуральний сидр. Відвідувачами барних місць стають гурмани, які цінують смак і легкість спілкування.
Пропонуємо відвідати затишний бар, що розташувався за адресою Хрещатик, 21, й ознайомитись із великою авторською колекцією традиційних та екзотичних крафтових наливок і настоянок. А дещо далі, на Хрещатику, 23А, відвідати сидрерію «Білий налив» із сімейства ресторанів ресторатора Дмитра Борисова.