UaEn
Читати
Показати на карті
Зустрічати заходи сонця, освідчуватися в коханні, цілувати кохану людину і просто пити каву, вино або що-небудь іще, споглядаючи одне з найкрасивіших міст світу – безцінно.

Маріїнський парк 

На перший погляд, непомітний стиль, в якому побудовано цей парк, має надзвичайну особливість – ви не побачите тут гострих кутів ні в ландшафтних плануваннях, ні в архітектурі. Завдяки цим непомітним особливостям парки в англійському стилі ідеальні для медитацій.

Тут виконують латиноамериканські танці, слухають живу музику і дивляться кіно просто неба на літній сцені «Ракушка», катаються на сігвеях, роликах, милуються прекрасною панорамою міста з оглядових майданчиків і роблять найзворушливіші зізнання на мосту закоханих.

Як дістатися: парк розташований вздовж вулиці Грушевського, 5 хвилин пішки від станції метро «Арсенальна».

1

Маріїнський парк

вул. Михайла Грушевського

Поділитись
На карті

Оглядовий майданчик біля Старокиївської гори 

Оновлені сходи, що з’єднують Пейзажну алею та Воздвиженку входять у ТОП-місць любителів прогулянок вечірнім містом. Крім того, з оглядового майданчика під Старокиївською горою відкривається неймовірний краєвид на Оболонь, Поділ та лівобережне місто. 

Як дістатися: до сходів і оглядового майданчика краще спускатися з Пейзажної алеї, що розташована за 20 хвилин від станції метро «Золоті ворота» або «Майдан Незалежності».

Поділитись
На карті

Пейзажна алея

Це місце люблять малі й дорослі діти, без нього не обходиться, мабуть, жодна оглядова екскурсія в Києві, тут рука мимоволі тягнеться зробити селфі.

Тут було створено дитячий майданчик із дивовижними персонажами з «Аліси», «Маленького принца» й інших книжок. Серед них – викладені мозаїкою тридцятиметрова кішка-стоніжка, дитяча гірка, на якій можна вилізти з усмішки Чеширського кота, фонтани у вигляді слоника та зебр, лавки-кролики та багато іншого.

Як дістатися: від станції метро «Золоті ворота» пішки 15 хв.

3

Пейзажна алея

Пейзажна алея

Поділитись
На карті

Пішохідний міст 

Парковий міст – єдиний пішохідний міст у Києві через Дніпро. Він веде з правого берега на Труханів острів – місце розваг та відпочинку. З мосту відкривається чудовий краєвид на Дніпро, Поділ, київські схили, а ввечері завдяки різнокольоровій підсвітці він справляє просто неймовірне враження. 

Як дістатися: від станції метро «Майдан Незалежності», через Європейську площу пішки 15 хв.

4

Пішохідний міст

Набережне шосе

Поділитись
На карті

Лиса гора

Лиса гора – історична місцевість у Києві, яка перетворена в парк. Проте користується помірною популярністю через свою містичну славу. 

На її території існували Лисогірський форт, який у свій час використовували як склад боєприпасів і вибухівки, та в'язниця, де часто страчували людей.

Лиса гора вважається як місцем сили, так і недоброю локацією одночасно.

Як дістатися:  станція метро «Видубичі», далі пішки 30 хв.

5

Лиса гора

вул. Лісогірська

Поділитись
На карті

Оглядовий майданчик «Пам’ятник засновникам Києва»

Один із символів столиці, що оживляє легенду про створення міста трьома братами та сестрою. Скульптура встановлена на набережній Дніпра в мальовничому Наводницькому парку.

Як дістатися: від станції метро «Поштова площа» пішки 30 хв.

Поділитись
На карті

Річковий вокзал

Прогулянка на теплоході по Дніпру стартує від Річкового вокзалу щогодини. За цей час можна побачити чимало знакових пам’яток столиці. 

Як дістатися: станція метро «Поштова площа».

7

Річковий вокзал

Поштова площа, 3

Поділитись
На карті

Арка Дружби народів

Скульптурна композиція в Києві на території Хрещатого парку, що була встановлена в межах святкування 1500-річчя Києва і 60-ї річниці створення СРСР. 

Як дістатися: станція метро «Майдан Незалежності», далі пішки 15 хв.

Поділитись
На карті

Оглядове колесо на Подолі

Оглядове колесо на Контрактовій площі, з якого відкривається панорама на старий Поділ та річку Дніпро. 

Як дістатися: станція метро «Контрактова площа», пішки – 7 хв.

9

Оглядове колесо на Подолі

Контрактова площа

Поділитись
На карті

Відгуки Відгуки про організатора 0

Залиште свій відгук
UaEn